Idea nikkari vauhdissa. Varastosta löytyy yllättävän paljon käyttökelpoista.
1582822.jpg

Kopin lattiaa varten oli varastossa kuin sopivasti vanha pirttipöytä ja kas mikä sattuma, penkit olivat saman pituisia. Niistä syntyi lattia koppiin. Löytyipä vielä mitkälievanhatsängynlaidat johon lattian sai helposti kiinnitettyä. Onneksi miehellä oli jemmassa terassin tekoa varten upeita rautojakin millä tolpat sai pystyyn.

1582826.jpg

Sisä remontista oli jäänyt hirsipaneleita, jotka olivat hienoa seinämateriaalia. Tuskinpa niitä enää olisi tarvittukkaan :) . Villat seinän väliin ostettiin, samoin kattohuopa. Eivät ole ihan vaaterissa nuo paneloinnit mutta olenkin sanonut kaikille, että sitten suoristan jos koira valittaa että pistävät silmään.

1582829.jpg

Oho. Lautamateriaalit loppuivat kesken mutta eipä hätä ole tämän näköinen. Nurkka- ovenpieli ym listat tehtiin sitten pätkistä. On aika hurjan näköinen nyt kun osa on pohjamaalattuja lautoja. Huomenna päästään muksujen kanssa maalaamaan jos ei sada vettä. Oviaukkoon tulee tietenkin vielä jokin kangas/matto systeemi. Ei musta kyllä huopakaton asentajaa tule. Huovan muruset mitäliekivenpalasia tunkeutuvat mukavasti sormien sisään ja niitä saa sitten kaivella iltaisin irti.

"Ei mikään varsinainen taidonnäyte" mutta mielestäni ihan hyvä lähes kierrätysmateriaalista tehdyksi kopiksi. :)

Sunnuntai 25.5.2008. Koppi on valmis. Enää puuttuu ovesta "matto". Se tulee sitten joskus myöhemmin. :)

1584968.jpg