Järjestimme ystäväni uusitalon Tuulana kanssa Match Show:n viime viikon sunnuntaina. Armotonta sähläämistä  ja työtä ja suunnittelua yötä päivää. Päivä oli helteinen ja hikinen, mutta yllättävän paljon paikalle saapui koiria kelistä huolimatta. Päivä sujui hienosti ja kunnialla. Mätsäri oli perinteinen leppoisa tunnelmainen leikkinäyttely kuitenkin hyvillä tuomareilla varustettuna. Tuloksia ja kuviakin on nähtävissä Tassuparin sivuilla.

Ronja ei päässyt mätsäripäivänä mukaan töihin, vaikka info pistet sijaitsikin Tassuparin tuulikaapissa. Pitkä päivä olisi tullut ja ajattelin, että sekin on yhden lepopäivän viikossa ansainnut joten jätin sen kotiin. Ja kyllä se haisteli sitten tarkasti kun kotiin tulin. Vieraita koiria tuli siliteltyä useita kymmeniä.

Eilen meille saapui kauppaan Natural menua ja bocados herkkutikkuja. Olen joskus Tampereelta hakenut tuota natural menua jälki ja treenipalkaksi ja nyt sain sitä hommattua itsellenikin myyntiin. Ihan suurenmoinen palkkaherkku koulutukseen ja jäljelle, ei kerää muurahaisiakaan niinkun nakit ja makkarat. Hauska juttu sattuikin Ronjan kanssa noiden Bocados herkkutikkujen kanssa. Ne ovat sellaisissa pienissä ämpäriastioissa joista niitä myydään nyt aluksi kappalehintaan. Tulevat samalta valmistajalta Espanjasta kuin Natural menukin. Ajattelin antaa Ronjan koemaistaa yhden tikun, kun tässä on jotkut tuttavat niin kehuneet ne maasta taivaisiin. Ei olisi kannattanut antaa Ronjalle. Se istui myyntitiskin takana ja tuijotti purkkeja kaksi tuntia, ulisi samalla hiljaa. Välillä käskin sen pois ja hetken päästä se oli taas purkkeja kyttäämässä. On se vaan niin hauska koira.

Koska nyt ruuasta tuli puhetta, niin meillähän syödään tällä hetkellä Acanaa, viljattomia versioita. Olen vaihdellut noita makuja vuorotellen ja tuntuu olevan mielettömän hyvää herkkua sekin. Pitää vaan katsoa, että pysyisi nyt noissa mitoissaan, niin olisi sutjakka gepardi sitten lokakuun näyttelyssä ettei tarvitsisi pulleaksi haukkua. :)

Tänään mennään taas kentälle treenaamaan. Bh-koe on edelleen haaveissa, joskin tuntuu, että aina vaan lähempänä. Suuntaus on ainakin oikea. Mielestäni BH-kokeen suorittaminen leon kanssa olisi hieno juttu. Sehän tekee vain jos ruokaa saa palkaksi ja sattuu muutenkin huvittamaan. Tosin ehkäpä pikkuisen on tuossa meidän Ronjassa palveluskoirankin vikaa, koska kyllä se välillä oikein hakee sitä, että tehdään nyt äippä jotain kivaa. Aurinko ei paista - jes- on vähän viileämpää :)