Sunnuntaina me oltiin metsäautotiellä pitkällä lenkillä. Musta siellä oli ihanaa kun lunta oli niin paljon. Mä loikin ja pompin ojien yli. Se oli tosi mahtava tunne. Vähän kuin lentäis. Suosittelen kaikille.

Ainoa huono juttu on, että mun tassuilla on välillä vaikea kävellä. Ne on niin kuumat, että kaikki lumi tarttuu varpaitten ja anturoitten väliin ja sitten mun pitää pysähtyä irrottelemaan niitä.

Äippä leikkas varvaskarvoja jo paljon lyhyemmiksi ja ehkä se pikkusen vähensi tarttumista, muttei kokonaan loppunut kuitenkaan. Nyt se uhkailee, että se ostaa mulle jotkut typerät tossut. En varmana kävele metriäkään. PÖH.

Tänään tiistaina, meillä olis pitänyt olla treenit, mutta taitaa osa porukasta olla vielä joulutunnelmissa. Kun ei sitten oltu varmoja tuleeko ketään muita meidän lisäksi, niin äippä vei muksujen kanssa mut reuhkaamaan koirapuistoon. Leikit sujui hienosti yhden pienen pystykorvan, bulmastiffi-pojan ja kahden husky-tytön kanssa. Olipa hienoa juosta pehmoisessa lumessa. Ensi viikolla sitten treenataan kunnolla.