Viikonloppuna pesin Ronjan. Oikein Bio-groom shamppoolla. Kyllä nyt kelpaa. Tietenkään turkki ei ehtinyt kuivua kunnolla ennen iltaa ja on nyt kikkaralla selän päällä. Eiköhän syksyn sateet ne vielä siitä suorista. Aamuisin on kylmää ja sumuista. Joutsen ja kurkipari majailevat läheisellä pellolla. Tietenkään silloin ei ole koskaan kameraa mukana. Hirvikärpäsiä on miljoonia. Välttelin metsänreunoja ja ulkoilin koiran kanssa niitettyjen peltojen keskellä, kunnes saimme sielläkin 5 kärpästä kimppuumme. Nyt mennään melkein aamulenkit vasta keskustassa ennen putiikin avaamista.

Sunnuntaina neiti R söi tuoretta lakua - kissanpaskaa kannon päältä. Nam ja yök. Siitä seurasi armoton ripuli kuten aina ennenkin. Yksi yö oli käynyt yläkerrassa kakilla. Yläkerran huoneen ovi oli jäänyt raolleen, että sai sen kuonollaan auki ja koska tyttö on nyt majaillut opiskelujen takia mummon asunnossa ajatteli viisas koira käyttää huonetta vessana kun ei sille muutakaan käyttöä ole. Tehobaktia ollaan vedetty ja ripuli loppui nopeaan. Eilen oli vielä pikkuisen apealla tuulella, mutta tänään näyttäisi olevan jo normaali hömppä.

Kärpässieniä on ennätyspaljon tässä Tassuparin lähellä. Kyllä ne vaan on omalla tavallaan niin kauniita.

Ja jonkun mielestä ilmeisesti hyviäkin - mitenkähän tälle puraisijalle on mahtanut käydä?

Yritin ottaa kuvia koirasta, mutta se näytti kertakaikkisen kärsivältä kaikissa kuvissa. Maa oli märkää - ei siinä voinut istua, saatika maata. Yökötyksen yökötys.

Treenikaverimme Kerttu on sitten vihdoinkin viime yönä pyöräyttänyt maailmaan seitsemän ihanaa koiravauvaa. Paljon onnea Kertun perheelle!