Just niin...kipeänä edelleen. Kuumetta vielä tänäänkin. Ei paljon mutta kuitenkin. Alkaa jo päässä heittää. Ei jaksais enää maata, mutta kun ei jaksa mitään muutakaan. Koira on ryytyny kun on koko viikon saanut oleilla tuolla aitauksessa eikä ole ollut juuri mitään "älyllistä" tekemistä.

Ronjalla on muuten kova karvanlähtö käynnissä. Yhtenä päivänä jaksoin harjata sitä tuossa pihalla ja tuppoja en tietenkään enää jaksanu siivota kun alko jo yskittään niin, että henki meinas loppua.

Tänään lähdin buranan voimin miehen ja koiran kanssa autolla tuonne vähän matkan päähän pellolle kävelemään. 50m päästä tuntui kuin olisi kävellyt jo monta kilometriä ja jäin sitten heinäpaalien viereen odottelemaan kun mies meni koiran kanssa pitkän pellon toiseen päähän. Takas tullessa koira muisti puolessa välissä mut ja juoksi jo kaukaa katsomaan, että ai niin se äippä jäi tonne. Mä menin heinäpaalien väliin piiloon, mutta löysihän se likka heti.

Koira on aika kaljun näkönen - häntäkin on kuin piiska, mutta pääasia, että hauskaa oli kun pääsi juoksemaan niin paljon kun ikinä jaksoi.