No nyt sitä on oikein innostuttu.
Löysin paikan, josta on HELPPO saada sivupohjia vuodatuksen blogeihin. Laitoin linkin linkkilaatikkoon jos joku muukin innostuu. Siellä on hyvät ohjeetkin. Saatiinpa vähän talvisempi ulkoasu.

Lisäksi tilasin joululahjaksi itselleni elämäni ensimmäisen järjestelmäkameran. Kunhan se saapuu, niin toivotaan että myös kuvien laatu tässä blogissa paranee. Uusi perheenjäsen on Sony DSLR A200. Toivottavasti kamera täyttää odotukset.

Tänään on ollut kotihommapäivä. Kuten huomaatte. Pyykkiä ja tiskiä ja pihankin onnistuin ajamaan lumilingolla. Innostuin niin paljon, että hurautinpa samalla koiratarhankin sillä. Ronja ei tykännyt lingosta. Olihan sillä piilo kopin takana. Pääasiassa se osoitti närkästyksensä kieppumalla ympärillä ja haukkumalla. En lingonnut lunta koiraan kuitenkaan.. :)

Ai niin. Leo-palstalla oli hieno rotumääritelmä leonbergistä. Lisäsin sen sivuosaan ja väritin omilla kuvillani. Tekijää ei ole tiedossa, mutta jos joku haluaa kunnian itselleen, niin ilmoittautukoon niin lisään nimen perään.

Ai niin. Ronja on laihdutuskuurilla. Se menee vähän niinkuin aina itsellänikin. Ollaan syömättä mitään ja sitten kyllä mässäiltäisiin kaikella herkuilla. On papanat tosiaan maistuneet erittäin huonosti vaikka vaihdettiin junioreihin. Ne menee alas ainoastaan piimän tai asidofilusjukurtin kera. Jos neiti on oikein tarkalla päällä, se nostelee papanat pois piimän seasta lattialle ja nuolee niistä vielä viimeisenkin piimäpisaran, niin että näyttävät sitten siinä kipon vieressä lattialla ihan "käyttämättömiltä" ja tulee sitten huuliaan nuollen sanomaan, että valmista olis. Söisi mielummi vaikka pizzaa tai mustaamakkaraa tai ihan mitä vaan ihmisten ruokaa.

Mukavaa talven alkua ja joulun odotusta kaikille!