Tänään oltiin raviradan parkkiksella treenaamassa. Ensin tehtiin Rasmuksen kanssa pieni lenkki. LEnkki meni nätisti, mutta treenit ei kiinostaneet. Oli juoksut tulossa tai ei, mutta motivaatiota ei ollut. Hevosenpaska ja muut hajut on miljoonakertaa parempia kuin nakit tai lelut. Juu, ei saanut edes ruokaa ennen treenejä - aamulla viimeksi. Sivulla istuu vähän sielläpäin. Palkkaa ei tule, ennen kuin osuu kohdilleen, muttei se siltikään muista sitä koskaan seuraavalla kerralla. Seuraaminen sujuu puoli askelta kunnes jää jälkeen ja huomio kiinnittyy muualle - olkoonkin etten edes menisi kerrallaan kuin metrin tai kaksi. Parkkipaikka oli kamalassa kunnossa - loskaa nilkkoihin saakka - kuka siinä haluaisi istua?!? Lopulta otettiin sitten vain sivulla kököttämistä ja katsekontaktia eli palattiin lähtöruutuun, että saatiin edes jotain onistumaan.

No tästä saa semmoisen kuvan, että koira on tyhmä ja pölvästi. Ehei - kyllä mä edelleen pidän osasyyllisenä itseäni.  Munhan ne ongelmat pitää osata ratkaista - ei koiran. Tulevaisuutta ajatellen ainakin seuraavaa on mielessä:

1. Ronjan kanssa ei voi käydä pienelläkään lenkillä ennen treenejä. Sen into menee nuuhkutteluun ja tienpenkassa loikkimiseen. Se kuvittelee, että treenit on sitä, että mennään lenkille ja sitten lopuksi tehdään jotain juttuja jotka ei ole niin tärkeitä. Ei siis enää lenkkiä ennen treeniä meille.

2. Ei yhtään nuuhkaisua koirakavereitten kanssa ennen treeniä. Se into mitä niihin kuluu pitää nyt käyttää muhun.

3. Treenipaikkaa pitää vaihdella. Ihan selvästi jos junnataan samassa paikassa liian pitkään niin homma menee läskiksi. Kun kesä koittaa niin pitää alkaa ottaa treenejä joka kaupan parkkiksella kauppareissu nyhteydessä. Toiveajattelua, mutta on ainakin idea :)

4. Jos syksyyn mennessä ei ole tullut edistystä, niin melkeimpä sitten saa olla. Puupäätä ei jaksa hakata seinään loputtomiin. Keskitytään sitten johonkin muuhun, vaikka jälkijuttuihin. Jos homma taas alkaa sujumaan kesän aikana niinkuin sujui viime syksynä niin sitten voisin jopa ajatella meneväni syksyllä kokeilemaan johonkin BH-kokeeseen.

Semmoista tänään...