Blogissamme Lokakuun ajan ollut kuvakilpailu on ratkennut. Osallistuvia kuvia oli yhteensä viisitoista. Kiitos kaikille kuvan lähettäneille. Aiheena oli "vauhti". Tuomaristo on kokoontunut (Lotta ja Ville) ja valinneet voittajakuvat. Tuomarit eivät tunne ketään näistä kilpailuun osallistuneista koirista, joten päätös on reilu kaikkia kohtaan, eikä sympatiapisteitä siis jaettu. Voittajakuvasta tuomarit olivat ehdottoman yksimielisiä, mutta muista käytiin kovaa tassunvääntöä. Joka tapauksessa kaikki kuvat olivat hauskoja, ihania ja hellyyttäviä. Kiitos vielä kerran.

Ensiksi kuva, joka ei sijoittunut kolmen parhaan joukkoon, mutta sai KUNNIAMAININNAN.

Alien vs Predator on osuva nimi kuvalle. Kuvassa esiintyy Rico ja Rölli. Koirien ilmeestä näkyy hienosti, kuinka ne ovat innoissaan leikkimisestä. Ilmeisesti leoille tyypillinen lempileikki, hampaiden kalistelu ja kidan mittaaminen on suosittu näillä kahdella myös. Ja miten mahtavat silmät! :)

KOLMANNELLE SIJALLE sijoittui kuva, jossa veljekset Roope ja Roki ottavat leikillään mittaa toisistaan.  Kuva on onnistunut hienosti, sillä liikkuvasta koirasta on haasteellista ottaa kuvaa, jossa koko koira saati molemmat olisivat suht tarkkoja. Kuvasta voi melkeimpä haistaa kostean talvikelin, kun aurinko sulattaa lunta. Taitaa olla kevät.

TOISELLE SIJALLE sijoittui kuva, jossa Peppi juoksee sydän riemua täynnä kuvaajan luokse. Kuva on laadultaa kilpailun parhaimpia ja vauhtia on ainakin 80km tunnissa.

ENSIMMÄISELLE SIJALLE sijoittui Reetu pallonsa kanssa. Kuvasta näkyy niin mahtavasti pienen pennun maailma. Sitähän se on, riemua, vauhtia ja villiä menoa. Pentu näyttää kuvassa siltä, että mikään elämässä ei voisi olla ihanampaa kuin juosta pallo suussa. Silmätkin miltei pyörivät riemusta päässä. Mainittakoon sivuhuomautuksena, että taannoin kirjoitin ja laitoin muutaman kuvan tänne blogiin eräästä toisesta Ronja-nimisestä leosta, kauniista pitkäkarvaisesta neidosta. Ronjalla oli nisäkasvaimia ja se lopetettiin elokuussa. Reetu on tullut Ronjan perheeseen paikkaamaan koiran mentävää aukkoa. (tämä tieto ei ollut tuomareilla kun kuvia valitsivat).

Kaikille osallistujille lähtee täältä kiitokseksi lämmin hali ja rapsutus ja neljälle parhaalle saapuu postissa pieni palkinto viikolla 46. Kiitos osallistuneille vielä kerran!

Ronja