Meillä on ollut tämä kuluva viikko treenihuilia. Oikeasti Ronjakin on ollut tosi väsynyt. Aamuisella ollaan käyty pisempi lenkki ennen kaupalle lähtöä ja sitten illalla lyhkäisempi. Pääsee toki pikapissalle päivälläkin. Ensi viikolla yritetään ajella suoraan töistä sitten treenihin keskiviikkona. Pakko ryhdistäytyä - koirankin.

Ronja on ottanut kaikki asiakkaat hienosti vastaan - koiratkin. Pikkuisen se voi urista tai vinkua, kun sitä harvmittaa ettei pääse haistelemaan, mutta uskoo kyllä yleensä kun sanon, että nyt hiljaa. Asiakkaita on käynyt hyvin ottaen huomioon että vasta viikko on takana ja puskaradio ja mainokset eivät vielä ole saavuttaneet kaikkia lemmikinomistajia. Ylöjärven koirakerhon kohta ilmestyvässä lehdessä on myös mainos. Ja eilenkin kkävi ihan kohtalaisesti porukkaa, vaikka olin varma, ettei ketään tule kun koulut loppuivat ja oli kaikilla jotain juhlia.

Ystävämme Tuula Uusitalo maalasi Ronjasta kuvan. Tuula tekee näitä tilauksesta.

Mallina tämä valokuva, jossa Ronja on 1v.

Sitten vielä yksi kuva Satua varten. Sadun lähettämä kimppu vasemmalla ylhäällä.

Ja sitten vielä lähempää. Interflooraan voi siis luottaa - upea kimppu, kuten kaikki kukat joita meille viikon aikana on kannettu. Kiitos kaikille ilman kukkiakin tulleille :)