Eilen pesin koiruuden. Shamppoona meillä oli Mustista ja Mirristä ostettua sitruunantuoksuista (tumman vihreää Kieli ulkona) täitä ja muita ötököitä karkoittavaa, ihoa rauhoittavaa shamppoota.
Olen ajatellut, että tuo Ronja on hieman pyöreä ja varmaan pitäisi olla hiukan hoikempi, mikäli aikoo joskus näyttelyissä pärjätä, mutta en ajattele enää... Märkänä kun todellinen ruumiinmuoto tuli esiin, se muistutti pikemminkin gepardia kuin leoa. Sillä todellakin on älyttömän paksu turkki, koska se näyttää kuivana hieman pallolta.

Tässä tämä kaunistus; uitettu koira


Pienenä meille oli paha paikka nuo pesut, vaikka kyseessä olisikin ollut vain mahanalunen ja tassut. Ei neiti vieläkään iloisena kylppäriin tule, muttei rimpuile vastaankaan.

Hiustenkuivaajalla ja pyyhkeellä kuivateltiin suuremmat vedet ja loput jäivät koiran kuivateltavaksi. Ja kuivateltavaa kyllä riittikin. Aamupäivällä pestiin ja vielä illallakin oli kostea. Kun sitten oli pakko lähteä ulos pissalenkillekkin niin Ronja lainasi paitaa...
joka tosin osoittautui hankalaksi kun hiat olivat liian pitkät ja tassut sotkeutuivat niihin.Tänään maanantaiaamuna näyttäisi raapiminen ja kuopsutus olevan aika voimakasta. En tiedä sitten pahensiko pesu ongelmaa. Shamppoota tuskin turkkiin jäi kun niin pitkään huuhdeltiin. Itse täiötököitä en koirasta enää ole löytänyt. Seuraillaan tilannetta.