1249495084_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään oli sitten se treenipäivä, jota oltiin jo odotettukkin. Mentiin Teivon yrityspuiston nurmialueelle kuten muisteltiin keskiviikkoisin siellä treenien olevan. Paikalla oli ihana Rasmus-leo, Eden-rhodesiankoira ja Vinka-canecorso ja me. Aurinko porotti ja oltiin ihan kuumissaan. Ronja näki Rasmuksen ja sekosi täysin. Ainahan se kavereista sekoaa, mutta Rasmus on ylitse muiden. Johtuuko siitä että on leo vai onko neiti muuten vaan tykästynyt, sitä ei kai kukaan tiedä paitsi Ronja itse. Päätettiin antaa niiden tervehtiä ja siinä ne sitten hetken paini ja pyöri....kunnes Ronja päätti lähteä omin luvin tervehtimään myös kauempana olevaa Vinkaa...ja sinne meni vaikka kuinka huusin.

No treenit sujuivat sitten niinkuin sujuivat. Opin minäkin nyt vihdoin yhden asian: älä koskaan (lue:KOSKAAN, IKINÄ, MILLOINKAAN) päästä koiraa tervehtimään muita koiria treenipaikalla ennen treenejä. Koira oli muissa maailmoissa loppuajan. Onnistuttiin kuitenkin seuraamisessa pieniä pätkiä. Tosin laiskan laista sekin oli. Muutama kerta otettiin liikkeestä istumista ja ne sujui ihan mukavasti. Samoin otettiin ryhmässä paikallamakuuta. Siinä laitoin Ronjan hienosti kohtaan, jossa oli ruohikossa hiirien tekemiä kolosia. Se pysyi tavallaan makuulla mutta ryömi eteenpäin seuraten koloja.

Ruohikolla oli hirmu kuuma ja kaikki oli läkähtyneitä. Lähdettiin sitten puolen tunnin treenien jälkeen kotiin. Ajoin ohitse sen toisen treenipaikkamme ja siellähän porskuttivat vielä täysillä porukat. Paikalla siellä oli Maarit ja Urho-hoffi, Eija ja Reiska-riiseni sekä Anette sakemanninsa kanssa (sori en muista nimeä). Poikkesimme Ronjan kanssa kysymään, mitä he tekevät "väärässä" paikassa. Itse asiassa olisin ollut tyytyväinen, jos mekin olisimme menneet parkkipaikalle koska siellä oli mukavan vilpoisaa ja varjoisaa, mutta näin ne onnistui yhteistreenit kahdesa paikassa yhtäaikaakin.

Katsotaan mihin kukakin parjantaina eksyy. :)