Ei ollut unohtunut opit. Tänään käytiin pikkuisen treenaamassa BH-juttuja ja tottelevaisuutta ylipäätään. Meillä oli tosiaan lähes neljän viikon tauko kun olin kipeänä. Pikkusen jänskätti mennä kun ajattelin, että varmasti on takapakkia tullut ja joudutaan hinkkaamaan taas alusta samoja asioita, MUTTA LIKKA YLLÄTTI TÄYSIN MUT!

Sivulle tuli ilman käsiohjausta ja vieläpä katsoi heti mua, että onko äippä hyvä näin? Seurasi vaikken laittanut nakkia kuonon eteen vaan pidin sen oikeassa kädessä ja välillä en ollenkaan kädessäkään. Palkkasin paljon ja usein ja seuraaminen tuntui olevan mukavaa Rontin mielestä. Puolen tunnin treenien jälkeen itsellä alkoi ääni loppua. Se kun ei ole vieläkän palautunut. Paikalla riittävästi porukkaakin, jotta oli häiriötekijöitä ( Canecorsot x 2, Reiska-riiseni ja Rasmus-leo).

Ronjalla on tosin aina vaikea keskittyä aluksi jonkin aikaa sen jälkeen kun komea Rasmus saapuu paikalle. Nyt ei päässyt nuuhkuttelemaan ollenkaan ja sekös tyttöä harmitti. Tämän viikon sunnuntaina (1.11) on luvassa Pirkanmaan alueen leolenkki Kaupin metsässä. Sääksi on luvattu puolipilvistä ja pari astetta lämmintä. Toivottavasti paikalle saapuu muitakin leoja Ronjan ja Rasmuksen lisäksi (= sähköpostia tulemaan, jos olet kiinnostunut lähtemään pienelle lenkille sunnuntaipäivän kunniaksi).

Olihan mahtavat treenit. Pimeää oli ja kylmää. Asteet lähes nollassa, muttei onneksi vielä ole lunta ( = lumitöitä ja vähemmän aikaa koiran kanssa).

Loppuun vielä vanha kuva...