Vihdoinkin alkaa tapahtua. Ja sitten kun tapahtuu niin monella rintamalla.

1. Joutsenet on vihdoin saapuneet. Ne räpylöivät pellolla maamieseuran talon vieressä ja huutelevat tyytyväisinä toisilleen. Kohottavat kaulojaan ja oikovat siipiään. Yöksi lentävät varmaan johonkin sulaan veteen. Pellolla ei olisikaan kovin turvallista kun tässä ihan talojen nurkissa on pyörinyt iso kettu koko talven.

2. Lumet on vihdoinkin sulaneet ja nähtiin tänään iltalenkillä ensimmäiset leskenlehdet, jotka jo nukkumaan olivat menneet.

3. Vihdoinkin soittivat kaupparekisteristä eilen ja ilmoittivat, että toiminimeni on hyväksytty. Lemmikkitarvikeliikkeen nimeksi tulee TASSUPARI ja se sijaitsee siis osoitteessa Soppeentie 2 Ylöjärvellä.

4. Kirjaprojekti alkaa vihdoinkin olla loppusuoralla. Noin vuosi sitten alkoi ja nyt ollaan jo sopimusvaiheessa. Aika makee tunne. Ennakkoon ehtii vielä tilata ja myöhemminkin saa sitten "hyvin varustetuista" kaupoista ja ainakin meidän omasta liikkeestä. Koskaan ei kannata luovuttaa jos uskoo johonkin kovasti.

Ronja tuntuu nauttivan kevään tuoksuista nyt kun alkaa olla kuivempaakin. Karvoja ollaan kynitty kovasti irti "terminaattorilla". Takapäässä ovat tiukassa. Viikolla käytiin kerran koirapuistossa, muttei ollut oikein mukavia kavereita. Musta labbis-poika yritti kovasti astua Ronjaa joka puolelta, jolloin neiti ärähti muutamaan kertaan. Oli se hurjan näköinen, mutta ihan selvästi vain varoitteli, eikä ollut aikomustakaan purra. Labbis-poika ei hevillä luovuttanut ja jatkoi kosiskelua loppuun saakka, mutta hieman maltillisemmin.

Tänään vietiin tyttö vajaan kymmenen kilsan päähän eräälle marjatilalle kesätyöhaastatteluun. Siinä odotellessa tehtiin pieni lenkki kylätaajamassa. Ihan tien vieressä oli lampaita haukkaamassa kevätruohoa ja Ronja jaksoi ihmetellä niitä kun vielä perään huutelivat määtä.

Sisko on ottanut koiran. Pari viikkoa sitten heille tuli valkoinen paimenkoira. 5kk vanha poika. Aika rauhallinen ja vähän arkakin tapaus, mutta oi niin suloinen pakkaus. Huomenna olisi tarkoitus treffata jossain koirapuistossa jos vaikka Ronja saisi pikkuiseen valettua hieman rohkeutta ja saisi sen leikkimään kanssaan. Pitää yrittää ottaa kamera mukaan.