Hotspotti kohdat on parantuneet hyvin. Iho on selästä "hellä", eli jos koiraa koskee selkään niin säpsähtää. Ei pahasti, mutta kuitenkin. Mitään punaista tai muutakaan ihottumaa ei näy. Valkosipuli ja öljy on tauolla löysän kakan vuoksi. Uimaan ei olla vieläkään uskallettu.

Tällä viikolla on kaupassakin ollut vilkkaampaa. Vieläkin saisi olla "kiireempää" monin verroin, mutta paremmin siedettävästi on mennyt jo tämä viikko. Ihmiset on ihania ja asiakkaathan on aina oikeassa. Aina sitä oppii jotain uuttakin - joka päivä. Mm. sen, että pienille koirille ei voi syöttää siankorvia tai mitään muutakaan kuivattuja herkkuja, koska ne eivät lainkaan pysty nielemään niistä saamiaan paloja. Ja sen, että flexejä ei kannata ostaa, koska ne ovat niin heikkolaatuisia (eivät nimittäin kestä sitä, että koira puree ne rikki jos ne ovat jääneet eteisen lattialle). Matkan varrelta kertyy joukko hauskoja muistoja, joita on mukava miettiä.

Kaupan ovet sulkeutuvat viikoksi heinäkuussa. Mies, minä ja poika lähdetään keski-ruattiin ja norjaan matkailuautolla. Jos on hyviä kohdevinkkejä niin mielellään otetaan vastaan. Tarkoitus on mennä Vaasasta yli lautalla, ja suunnistaa kohti Trondheimia. Sieltä pohjoista kohti Mo i Ranaa ja sieltä Tornion kautta Tampreeelle. Ronjanhan oli tarkoitus tulla mukaan, mutta vasta-aine testitulokset rabiekselle, eivät ihan yltäneet vaadittuun rajaan. Ronjalle on varattu "hotellihoito" Etelä-Hämeen koriahoitolasta Hämeenlinnasta. Kokemuksia paikasta ei ole, mutta toivon hartaasti ja raskain sydämin, että koira voi hyvin (tuskin viihtyy kuitenkaan) ja on hengissä kun palaamme. Pitkän puhelinkeskustelun ja nettikuvien avulla päättelin paikan hyväksi ja luotettavaksi. Tyttö on kotivahtina ja käy tosin silläaikaa kaveriperheen kanssa Virossa.

Huomenna vielä työpäivä. Sitten alkaa juhannus. Ronjan pentuvuosi kirja on tulossa Saksasta (painossa siellä) Suomeen. En tiedä tuleeko hevoskyydillä kun niin kestää. Te ketkä olette sen ennakkotilanneet, saatte sen varmasti kuitenkin ensimmäisten joukossa :)

 

Oikein leppoisaa juhannusaikaa kaikille ja kiitos kommenteistanne!