Töistä kotiin - koira ulos - ruokaa- koiran kanssa lenkille - takaisin kotiin - koiralle ruokaa - koiralle luu- koira syö luun - matto pihalle ja luunsilput ravistellaan- koira hakee vessasta vessapaperirullan ja juoksee sen kanssa ympäri kämppää- koira haluaa ulkoeteiseen- avataan ovi- suljetaan ovi- mennään keittiöön - koira koputtaa oveen - haluaa sisälle - avataan ovi- koira tulee sisälle- koira ottaa olkkarin päydältä kuumemittarin - koiralle luu- koira syö luun- koira hakee vessasta vessapaperirullan ja juoksee sen kanssa ympäri kämppää- koira haluaa ulkoeteiseen- avataan ovi- suljetaan ovi- mennään keittiöön - koira koputtaa oveen - haluaa sisälle - avataan ovi- koira tulee sisälle- koira raapii lattiaa- luu on sohvan alla- annetaan luu sille- se laittaa sen takaisin sohvan alle- koira raapii lattiaa- luu on sohvan alla- annetaan luu sille- se laittaa sen takaisin toisen sohvan alle-annetaan luu koiralle- koira haluaa ulkoeteiseen jnejnejne..

Jossain vaiheessa sain tiskattua ja tein Rontin kanssa temppuja. Sille on ihan selvästi vaikeita nämä illat, kun ei ole koirakoulua tai muuta aktiviteettia. Mietin vain olenko itse sen opettanut riippuvaiseksi näistä aktiviteeteistä. No ihan sama - pääasia on että se tykkää tehdä juttuja. Sitten harjoiteltiin naksun avulla valkoisen lastan koskettamista kuonolla kun vaihtoehtoina vierekkäin oli valkoinen ja tummanvihreä keittiölasta. Tehtävä onnistui pienen alkuhapertelun jälkeen lähes täydellisesti. Meillä palkan saa vain valkoisesta lastasta. Sitten tehtiin viiden naksun verran "orava" liikettä, josta ei vieläkään ole kuvia. Sitten opeteltiin "pyöri" käskyllä pyörimistä. Se onnistuu kun ohjaan kädellä jossa makupala - ei muuten. Eipä sitä olla aiemmin kuin kerran treenattukkaan. Sitten lopuksi oli vielä pari lastanaksua.

Nyt on rauhallista jo melkein. Ruoka on maittanut eilen illalla ja tänään aamulla kun laitoin kaurapuuroa sekaan. Tänään oli päivällä päästellyt pahoja tuhnuja kun makasi tytön huoneessa lattialla kun likka oli kipeä. Iltalenkillä tuli pienet ripulit. Ehkä tuo kaura ei sovi. Koska on kuitenkin tuollainen puuro hullu, niin aamulla taidan sekoittaa broitsunjauhelihaan vähän neljän viljan puuroa. Tehobaktia sai pikkuisen tänään viilin kanssa. Pirteä ja energinen on eikä mitenkään kipeän oloinen onneksi.

Onneksi huomenna on treenipäivä. :)