Pari päivää sitten paistoi aurinko ja siitä alkoi kevät. Varmasti tulee vielä pakkasia ja luntakin, mutta fiilikset on nyt paremmat kun tajuaa, että joskus tulee vielä se hetki, että ulkona on vihreää. Nyt on suojakeli ja katot tyhjenevät vauhdilla. Koirantassuihin ei tartu niin paljon lumipaakkuja. Ostin sille kyllä tummelia tassuihin laitettavaksi eilen, mutten ole vielä ehtinyt kokeilla. Ovat vähän koppuraiset nuo anturat muutenkin, ettei rasvaus varmaan pahaa tee, vaikkei paakkuuntumista estäisikään.

Ronjan pentuvuosi - kirjahanke etenee. Ennakkotilauksia tarvittaisiin vielä lisää. Eli jos olette vielä ilman kirjaa, niin nyt kannattaa tarttua hetkeen. Kirjaa tullaan myymään myöhemminkin, mutta hinta on kalliimpi. Ennakkotilauksiahan otetaan sen vuoksi, että niillä pyritään kattamaan osa painokustannuksista. Kirjaa voi tilata myös suuremman määrän mikäli haluaa sitä itse myydä eteenpäin tai johonkin muuhun jakeluun käyttää.

RONJAN PENTUVUOSI - 192 SIVUA TÄYNNÄ ELÄMÄÄ:

Koiranpennun ensimmäinen vuosi on täynnä riemua ja pettymyksiä. Mitä kaikkea siihen voikaan kuulua? ihmisen vuosi pennun kanssa on täynnä oivalluksia, mutta vaatii pitkää pinnaa. Mitä pyörii pennun mielessä? Kun ihmisen ajatuksiin sekoitetaan koiranpennun ajatuksia, syntyy siitä iloisesti opettavainen kirja.

KIRJA ILMESTYY KEVÄÄLLÄ 2010. TILAA KUSTANTAJALTA OHEISEN ENNAKKOHINNASTON MUKAISESTI:

* 1-2 kpl       17,90e / kpl

* 3-9 kpl       16,92e / kpl

* 10--> kpl   15,90e / kpl

Alle 10kpl tilauksiin lisätään toimituskuluja 2-8 euroa tilauksen koosta riippuen.

Jätä tilaus sähköpostilla osoitteeseen info@muruja.net tai tilauskaavakkeella kotisivuilta www.muruja.net.

Voit tilata kirjaa myös kirjoittajan osoitteesta jkmakkonen@gmail.com.

Ronja on muuten päättänyt, ettei raakaruoka ole syötäväksi kelpaavaa. Se on mielummin vaikka syömättä sitten. Ronja on meidän perheen oikukas blondi. Tutustuin Frank´s Pro Gold ruokiin ja kokeilin neidille sitä. Vetää kuin hullu puuroa ja kun niitä sekoittaa raakaan lihaan niin menee siinä samassa lihatkin. Ensimmäisen kerran jälkeen ulvoi ovella, kun olisi halunnut mennä papanasäkin luokse eteiseen ottamaan lisää. Aika näyttää mihin ruokailutottumikset menevät. Franksin ruokahan on korkealaatuista suomalaislähtöistä, vaikka tehdäänkin ulkomailla. Matalat mainoskustannukset mahdollistavat edullisen hinnan verrattuna muihin laatupapanoihin.

Olen tässä suunnitellut vähän muutoksia elämäämme. Aika näyttää miten käy, mutta kerron siitä teillekkin heti kun jotain varmistuu. Liittyy koiriin tietenkin, mutta perheenlisäyksestä ei ole kysymys, vaikka poika on kovasti sitä mieltä ollutkin jo pidemmän aikaa, että Ronjalle pitäisi kesällä ottaa kaveriksi ranskanbuldoggi. olisi kuulemma pojan  koira (seiskaluokkalainen) ja ottaisi sen sitten mukaan kun muuttaa omaan kotiin. Niin se vaan on lapsilla helppoa tuo suunnittelu. Ihaniahan nuo ruttunaamaiset oliot ovat, mutta en tiedä jaksaisinko käyttää molempia eri lenkillä, jos tuo uppoaisi metsässä metrin hankeen...

Vähän harmittaa kun aika menee lentäen. En ole juurikaan käynyt muiden blogeissa kurkkimassa kuulumisia. Olen siitä pahoillani. En ole ketään unohtanut. Kone on ollut usein jumissa ja vaikka ehtisinkin kurkkimaan, niin kommenttien jättäminen on tuskaisen hidasta. Lieneekö joku haittaviirus päässyt koneeseemme viirusohjelmien läpi. Oikein mukavaa kevään odottelua kuitenkin kaikille!