Tänään oltiin treeneissä raviradan lähellä. Oltiin paikalla ekoina ja tein Ronjalle pienen pätkän jälkeä nurmikolle. Jälkipalkkana oli nakin paloja. N.15 annettiin jäljen vanheta ja sitten neiti jäljelle. Alku meni vauhdikkaasti ja nakkeja jäi jälkiin, mutta noin puolessa välissä ihan selvästi keskittyi ja napsi kaikki nakit ja löysi palkkarasian. Kyllä se palautuu taas mieleen kun treenataan. Pitkä aika on viime kesästä.

Jälkitreenin jälkeen otettiin seuraamista Rasmuksen ja Reiskan kanssa. Seuraaminen sujui hienosti muutaman metrin pätkissä ja pysähdyttyäni koira istui heti sivulle hienosti. Myös liikkeestä maahanmenoa ja seisahtumista otettiin ja nekin ihan kohtalaisesti menivät. Paikallamakuu sujui hienosti. Tosin ihan hilkulla oli, ettei lähtenyt Reiskaa moikkaamaan kesken kaiken kun pyysin heitä kiertämään makaavan Ronjan, mutta käskystä pysyi kuitenkin maassa, mitä nyt vähän etupää nousi. Treenien jälkeen käytiin vielä Rasmuksen kanssa puolen tunnin lenkillä.

Tassupari liiketilassa on tänään ollut "remontti-raisa" miehensä kanssa. Eli mun sisko ja sen mies. Tekevät sinne kassapöytää. Myyntihyllyt tulevat kun ehdin ne Riihimäeltä hakea. Ikkunateippauksista sain ensimmäisiä tarjouksia tänään ja sähkösopimuksen sain laitettua Tassuparin nimiin. Kaupungissa ollaan miehen kanssa oltu pesutouhuissa koko päivän, mutta kun vedenottopaikalle on aina välillä jonoa, niin ehtii puhelimella soittelemaan ja selvittelemään asioita välillä. Paljon on tehtävää ja mietittävää, mutta onneksi on vielä aikaa koko toukokuu.

Vaikkei Ronjan kanssa ollakkaan nyt mitään näyttelyjuttuja suunniteltu, niin ilmoitin sen vappuna Pirkkalassa olevaan epäviralliseen leonäyttelyyn. Kunhan käydään pyörähtämässä ja ihmettelemässä pitkästä aikaa. Jos jaksetaan niin jäädään katsomaan top 20 kisaa sen jälkeen vielä.

Pirkanmaan leot järjestää nyt tulevana sunnuntaina Teivon raviradan parkkiksella leoille näyttelykoulutuksen. Mukaan mahtuu vielä. Aloitellaan klo. 11.00 Ylöjärven puoleisessa päässä parkkipaikkaa. kouluttajana on Tuula Uusitalo ja maksu 5e/koira.

Kustantaja ilmoitti, että kirja saattaa vähän viivästyä toukokuusta. Graafikko on jäänyt jumiin Nizzaan Islannin tulivuoren tuhkan takia. No toisaalta hyvä juttu - ennakkotilauksia voi siis vieläkin tehdä :)