Paksusti voidaan edelleen ja yhtenä kappaleena ollaan. Jotakin pieniä supistuksia tai poikasten potkimisia oli lauantaina kun Ronja vinkui hiljakseen pari kertaa, mutta nyt ei ole mitään erityistä.  Lenkillä käydään monta kertaa päivässä, kävellään 100m yhteen suuntaan ja toiset takaisin. Lähtee mielellään lenkille edelleen mutta myös kääntyy mielellään kotiinpäin.

Ruokailut on tällähetkellä 3-4 kertaa päivässä ja riisiä menee. Seassa on tietenkin lihaa yms ja piimä on myös kova sana. Kakit ovat sen mukaiset, pienemmät kuin normaalisti ja useammin päivässä. Heh - mielenkiintoista. Tarvikkeita alkaa olla joka lähtöön parafiiniöljystä kertakäyttöhanskoihin ja betadinesta saksiin... Kaikki tarvittavat henkilöt jotka ovat lupautuneet olemaan apuna tarvittaessa on jo hälytysvalmiudessa. 

Ronja käy monta kertaa päivässä tarkistamassa pentulaatikon. Siirtelee peittoja ja huilailee siellä. Nyt kun on ollut mahtavat ilmat pääsiäisen aikaan niin Ronja on ollut paljon ulkoaitauksessa. Sillä on siellä koirankoppi jonka sille pentuna väsäsin. Se ei ole koskaan siellä viihtynyt edes sateen sattuessa, mutta nyt se käy sitäkin tarkistamassa varmuuden vuoksi päivittäin. Ilmeisesti tarkistaa, olisiko siellä kenties hyvä paikka synnyttää. Mutta eiköhän me sisällä (tietenkin) olla siinä vaiheessa.

Lämpöjä on mittailtu nyt muutamana päivänä aamuin ja illoin. Aamulämmöt ovat olleet hieman yli 37 ja iltalämmöt hieman alle 38. Eli mitään erityistä niiden suhteen ei vielä ole. Tänään aamulämpökin oli hieman alle 38. Ronja on vielä ollut kanssani töissä. Se voi huilailla täällä koko päivän ja pääsee halutessaan ulos. Jotenkin tuntuu itsestä paremmalta ottaa se tänne mukaan kun se kuitenkin on tottunut täällä olemaan ja osaa rentoutua kuin jättää se yksin kotiin. Jos se osaisi vastata puhelimeen niin asia olisi toinen. Voisin soittaa tunnin välein ja kysyä mikä on vointi :)

Näillä eväillä siis eteenpäin. Nyt alkaa itseäni jännittämään. Pentuja on kyselty kivasti ja muutama varma varauskin on jo. Katsotaan nyt mitä ja monta sieltä tulee. Muutama kuvanen vielä iltalenkiltä...