Lasten kanssa ollaan ulkoiltu ahkerasti. Tänäänkin aamulla mentiin ulos tarhaan jo viideltä. Mä olisin kyllä vielä voinut nukkua, mutta lapset olivat eri mieltä. Upea yllätys oli aamulla se, ettei sisällä ollut yhtään kakkia. Eilen illalla tultiin iltaulkoilulta sisälle vasta kymmenen maissa :) Aamuisin siis ulkoillaan muutama tunti. Yhdeksältä viim. alkavat vinkumaan sisälle kun on jo niin kuuma. Illalla sitten otetaan taas mutaman tunnin ulkoilut. Eilen kaverit keksivät, että paras viilentäytymiskeino on polskia vesikipossa.

Lapset ovat kasvaneet taas kovasti. Viikonloppuna tulee vielä pari uutta pennunkatsojaperhettä sekä muutama uudelleenkatsoja. Yksi poika on vielä vapaana peruutuksen vuoksi.

Sisällä kelpaa viilennellä avotakan vanhassa tuhkaluukussa. Tänne ei siis enää takkasydämen asennuksen jälkeen mene tuhkaa, mutta hetken piti etsiä, kun yksi pentu puuttui, ennen kuin tajusin sen löytäneen maailman ihanimman nukkumapaikan. Pari päivää sitten otettu kuva ei kerro koko totuutta, tänään aamulla eivät isommat konkarit enää koloon mahtuneet.

Ja sitten muutama ulkoilukuva viikonlopulta, ikää siis 5 viikkoa.