Tästä se alkaa.
Nessa nukkui pois perjantaina ja jo viikonloppuna oli pakko soittaa ja kysellä koiranpennuista.
Kotiin oli äärettömän vaikea mennä. Vaikka koko perhe oli paikalla talo oli tyhjä kun koiraa ei enää ollutkaan.

Läheinen tätini nukkui pois syövän uuvuttamana joulukuussa 2007. Hoitokodissa vietettyjen käyntien aikana oltiin juteltu kaikesta, myös Nessan nisäkasvaimista. Muutamaa viikkoa ennen kuin tätini sitten nukkui pois, hän sanoi; älä ole huolissasi, sitten kun Nessan aika tulee niin minä pidän siitä huolen. Erikoinen yhteensattuma näiden pentujen kohdalla on se, että niiden luovutus on juuri silloin kuin olisi ollut tätini syntymäpäivä.

Pentueessa on kolme tyttöä ( ja neljä poikaa ). Aivan mahtavia pikku virtahepoja kaikki. Minun on vaikea erottaa niitä toisistaan, enkä erotakkaan. Siksi kuvat joita tässä vaiheessa tänne laitan, eivät välttämättä ole juuri meidän pennusta.

Perheen kesken mietittiin kutsumanimeä pennulle. Listassa oli paljon vaihtoehtoja joista etsiskelimme sitten sellaista joka kaikkien perheenjäsenten mielestä oli suuhunsopivia. Emme päässeet ratkaisuun kunnes yhtäkki listan ulkopuolelta mieleen juolahti Ronja. Kaikille tuntui sopivan Ronja-nimi ja niinpä päätimme, että tulevat pennun nimi on Ronja. Erikoinen yhteensattuma on sekin, että kun myöhemmin selailin kalenterista, että milloin on Ronjan nimipäivät, sattui se samalle päivälle milloin poikamme syntymäpäivä on. Muiden perheenjäsenten syntymäpäivän kohdalla oli vain miesten nimipäiviä.

Nyt vain sitten odotellaan. Päivät ovat pitkiä ja talo tyhjä. Varmasti odottavan aika vielä palkitaan.
Kuvissa pennut 3,5 viikkoisia. Kiitos Melkaksen perheelle ystävällisestä vastaanotosta kun pentuja kävimme katsomassa.

1581675.jpg