Meidän lähellä on teletappimaa. Se on vanha maisemoitu soramonttu. Ronjan kanssa aina välillä käväistään siellä nuuhkuttelemassa. Siellä käy paljon koiraporukkaa, jälki- ja hakutreenejä ja jotain muutakin. Lisäksi se on paikka, jossa monet käy juoksuttamassa koiriaan ihan muuten vaan.

Eilen illalla oli kylmä. Ronjalla oli virtaa taas ja ajattelin lähteä sen kanssa teletappimaahan. Se on ollut siellä irti ennenkin vaihtelevalla menestyksellä. Kerran lähti juoksemaan päinvastaiseen suuntaan vaikka kuinka houkuttelin. Lähdin juoksemaan poispäin koirasta ja ajattelin, että kyllä se sieltä tulee, mutta vielä mitä, pysähtyi ja kattoi vaan, että sinne se äippä menee ja jatkoi toiseen suuntaan. Sitten keksin huutaa ATERIAPALVELU! Syntymäkodissa pentuja oli kutsuttu syömään "huutamalla" ateriapalvelu. Se tehosikin heti. Harmi vaan että jouduin niin huijaamaan vaikkei mitään ateriaa takataskussa ollutkaan.

Välillä tuntuu, että tänne- kutsu ei oikein tehoa pelkillä (???) koiran nameilla, vaan pitäisi olla vähintäänkin lihapullia. No oppia ikä kaikki. Eipä tuo nyt mihkään hukkaan ole mennyt. Nyt kun oltiin tuolla tappimaassa niin testasin juoksemalla putkiin piiloon, niin perässä tuli kyllä heti.

Tässä muutama älyttömän huono kuva. Käytössä tavallinen digikamera ilman hienouksia. Oli jo hämärää ja kuvat sen näköisiä jatarkkuisia.

1901195.jpg
Tähän on joku jättänyt postia....

1901199.jpg
Tunnelin suulla.

1901202.jpg
"lähde" ei vaan oikeasti ole kun täytetty lätäkkö.

1901203.jpg
Lätäköt on edelleen ihania, vaikka onkin kylmä...

1901204.jpg
Se oli viuhahdus...

1901205.jpg
Alas mäkeä varovasti...

1901207.jpg
Ja sitten uudestaan ylös vauhdilla.