Ostin viimeksi Ronjalle ruokaa hakiessani lampaanlihan lisäksi jotain muutakin uutta maisteltavaa. Lampaanlihahan ei siis mennyt alas ja sitten kun vähän meni niin oksensi. No sitähän ei tiedä johtuiko siitä... mutta nyt sitten eilen tarjosin broilerin sydämiä niin ei kelvannut. Sekoitin ne possunjauheliha-kasvismössöön ja laitoin vielä leikkuulaudalta siihen ihmisiltä jääneet kurkun palaset ja pikkusen palan juustoa sekaan. Veivasin kaikki haarukalla sekaisin ja kun oli syönyt omasta mielestään kipon tyhjäksi niin olipa hauska näky taas eteisessä. Lattialle oli aseteltu suoraan riviin viisi broilerinsydäntä. Ne oli nuoltu puhtaaksi siitä syötäväksi kelpaavasta aineesta ja tiputettu sitten lattialle. Kipossa olevat loput sydämet olivat puhtaita kuin pestyt. Ehkäpä meille ei sitten niitäkään enää osteta.

Tänään aamulla Ronjalla oli silmät rähmässä. Toisessa silmässä enemmän ja toisessa vähemmän. Keltaista paksua rähmää, eli jokin bakteeritulehdus lienee iskenyt. Silmätulehdushan saattaa paheta äkkiäkin, joten luule, että on saanut sen mukaansa koirapuistosta. Toivottavasti muut mukana olleet leot ovat säästyneet.

Ronja ei tykkää lääkkeiden laittamisesta silmiin tai korviin. Aamulla laitoin sille apteekista ilman reseptiä saatavaa silmähuuhdetta. Urisi oudolla äänellä, mutta antoi laittaa kuitenkin. Sain soittoreseptillä antibioottitippoja ja hain ne töistä kotiin tullessani. Kun purin kasseja ja laitoin silmätippa putkilon keittiön pöydälle niin koira häippäsi äkkiä toiseen huoneeseen. Vaati pitkät houkuttelut, että suostui tulemaan hoidettavaksi, vaikka palkkana oli kinkkusiivu. Kiltisti sitten lopulta antoi kuitenkin tippoja laittaa.

Tänään olisi koirakoulua. Saas nähdä paljonko porukkaa saapuu kun vettä tulee taas...