1245035688_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ronjalla alkoi tänään toinen juoksu. Ikää on nyt siis kohta 14kk. Edellisestä juoksusta on vain viikkoa vajaa 4kk eli varmaankin rytmi on sitten kolmesti vuodessa.

Ihmettelinkin kun naapurin vanhaherra-hirvikoira-Viliami on taas parina päivänä seuraillut meitä. Eilen se oli taas Ronjan aitauksessa kun vein Ronjaa ulos. Yleensä se on syönyt Ronjan ruuat mikäli kippoon on jotain jäänyt mutta nyt ei. Oli vaan käynyt vähän merkkailemassa paikkoja. Syykin selvisi.

Tämä tietää taukoa toko-treeneistä ja samalla selittää viime viikkoisen poissaolevan koirani. Kuten aiemmin kirjoitinkin niin Ronjaa kiinnosti vain treenikaverit ja niiden tekemiset, mutta ne olikin viime viikolla molemmat poikia. Jälkitreenit on huomenna ja niihin mennään. Otan Rontin sitten vaikka viimeisenä niin ei häiritse muiden suorituksia.

Näillä eväillä eteenpäin. Vettä tulee kaatamalla, niinkuin ensimmäisenä lomapäivänä kuuluukin. Takapihan terassiprojekti on hyvällä mallilla, kiitos miehen koko viikonlopun uurastuksen. Mun tehtävänä on hoitaa maisemointi eli terassin ympärystö siedettävään kuntoon. Saas nähdä mitä siihen keksitään.