Kennelyskästä on toivuttu jo aika päiviä sitten. Käydään lenkillä kylänraitilla ja haistellaan samat hajut. Mulla on ollu vähän tylsää. Äipällä on sata rautaa tulessa ja kuulette sitten niistä kun asiat etenee. Ei mitään presidenttiehdokkuusjuttuja kuitenkaan.

Täällä sataa aina vaan lunta lisää. Kohta me hukutaan. Ja sisällä hukutaan villakoiriin. Tänään me imuroitiin äipän kanssa pitkästä aikaa. Se kun on ollu omasta mielestään niin väsynyt. Mä autoin sitä sitten. Ai miten? No haukkumalla imurille niin se kulki lujempaa. Sitten kun imuri vietiin pois me pestiin lattiat. Äippä pesi ja mä tarkistin jäljen. Työn tuloshan tarkistetaan siten, että nuuhkitaan märkää lattiaa, että vieläkö sieltä pesuaineen alta pystyy haistamaan jotain vanhoja hajuja. Ei pystynyt.

Tänään piti olla Pirkanmaan alueen leojen kokoontuminen Näsijärvellä. Ulkona on pakkasta parikymmentä ja tuulee tuhat metriä sekunnissa ja sataa lunta. Niin me sitten Rasmuksen kanssa päätettiin, että lenkki on peruttu. Rasmus tuli meille leikkimään hetkeksi ulos kun ne oli menossa kauppaan. Ensi viikolla uudet kujeet.