Tänään  me vietettiin äipän kanssa laatuaikaa. Vietiin yhdessä pyykit kuivumaan takapihalle kun oltiin ruokittu lapset. Jätettiin ne sinne puuhastelemaan omiaan. Nyt kun niillä on puoli huonetta aidattu ja pääsevät liikkumaan paikasta toiseen näyttävät ne viihtyvän paremmin. Ja nyt ne keskittyvät paljon siihen toistensa kanssa leikkimiseen. Niille on puhjennut hampaatkin. Ne lyövät tassuillaan toisiaan ja rähähtelevät ja yrittävät purra. Mutta ei ne tosissaan, ei ole mun tarvin nut vielä mennä kenenkään välejä selvitteleen ja kukaan ei ole kivusta vinkunut.

Vietiin pyykit ja sitten käytiin meidän pikku pellolla laskemassa voikukat. Mä en vaan jaksanut laskea ihan kaikkea, ei siitä ole kyse ettenkö olisi osannut!

.

Sitten me lähdettiin ylös harjulle. Me ei olla käyty pentujen jälkeen oikein missään lenkillä. No narukävelyllä tuossa tiellä vähän matkaa eteenpäin ja sitten takaisin. Mä olen ollut väsynyt ja äippä kanssa. Nyt alkaa olla jo vähän virkeämpi olo ja pennutkin pärjäävät siellä keskenään hetken.

Päästiin ylös polulle ja käveltiin sammakkolammen ohitse. Metsässä oli paljon puolikuolleita valkovuokkoja. Meiltä on äipän kanssa melkein jäänyt huomaamatta koko kesän alkaminen kun pennuissa on ollut niin paljon puuhaa. Metsässä oli polulla niin paljon vanhoja viime syksyisiä lehtiä, että olisi voinut luulla että on jo syksy.

Me otettiin vielä pihassakin muutama kukkakuva. Ehkäpä laitetaan niitä seuraavaan "postaukseen" kun nyt tämä meidän nettitikku on taas niin sökönä, ettei tästä kirjoittamisesta ja kuvien laitosta meinaa tulla mitään kun kaikkea saa odottaa monta minuuttia. Huomenna syötetään aamulla lapset ja mennään taas kerran dna kauppaan tikun kanssa. Se vaihdettiin viimeksi talvella kun reistaili ja lakkasi kokonaan toimimasta.