Aika menee mahdottoman nopsaan. Kaksi yötä Tassuparin avajaisiin. Kaikki alkaa olla jo kohdillaan. Tukkuri ei ole pystynyt toimittamaan puisia noutokapuloita. Huono juttu. Saisin niitä kyllä toisaaltakin, mutta pakko kai sitä on vielä odottella, kun kerran olen tilannut. Joka päivä oppii jotain uutta. Kuten sen mistä kannattaa tilata ja mitä.

Eilen raahasin vielä kirpputorilta kaksi hyllykköä liikkeeseen. Toinen on vanha ja monen mielestä varmaan rämä piironkihyllykkö. Itse tykkäsin, niin, että vaikkei täydellinen olekkaan niin se sai paikkansa kassapöydän takaa. Saan siihen kaikkea tarpeellista paperia sun muuta. Toinen hyllykkö tuli valokuvasuhuoneeseen tarvikkeille. Molemmat pitää vaan vielä puhdistaa ja taidanpa vielä tänään ajella vähän niitä siistimään.

Eilen illalla miehet lähtivät vielä "mopoillaan" ilta-ajelulle ja me mentiin Ronjan kanssa mukaan metsään. Tulikin käveltyä varmaan 6km lenkki. Kotona oltiin vasta kymmenen jälkeen pitkälti ja Ronjakin valvoi sitten tosi myöhään. Tänään se onkin vaan nukkunut :)

Eilen mulla alkoi yhtäkki autolla ajaessa soimaan päässä vanha laulu. Muistelin sen olevan Riki Sorsan tuotantoa, mutta voin olla pahastikkin väärässä. Ajattelin löytäväni tiedon helposti netistä, muttei mitään. Kummallista on, etten ole laulua missään kuullut ainakaan kymmeneen vuoteen ja yhtäkkiä se vaan pamahti mieleen. Tunnistaisiko joku sanoista (luulen jopa muistavani ne ihan oikeinkin):

Lintu sininen, lentää ylitseni kysyen ja se siivellänsä piirtää kaaren niin kovin väsyneen.

Miten sen kertoisin, kuinka lapselleni puhuisin, että huomenna ei itsestään, pieni lintu ehkä lennäkkään.

Multa saat, kaiken sen, mitä sulle pystyn antamaan, mutta suuri taakka meiltä jää sun pieneen kämmeneen.

Siis kuka viilsikään, haavan taivaaseen ja peitteen samean heitti lähteeseen?

Toki tahtoisin, sulle antaa taivaan sinisen, mutta suuri taakka meiltä jää sun pieneen kämmeneen.